• +32 489 536272
+32 489 536272
0489536272

Huizen leegmaken Brussel, zolder opruimen, brocanteur, Antiek Brussel

Een woning volledig ontruimen in Brussel

Brocanteur & Woningleegmaken in Brussel

Onze opruimservice ontruimt woningen in Brussel. Voor het legen van uw huis overal in België en specifiek in Brussel. U hoeft enkel contact met ons op te nemen. Ons bedrijf zet bekwame en betrouwbare mensen voor u in. Voor uw waardevolle spullen bieden we de beste prijs.

Opruimen in Brussel 1000

  • We maken uw woning leeg in Brussel binnen de kortst mogelijke tijd +32 489536272
  • Verwijderen en opruimen van alle voorwerpen die in de weg staan in Brussel
  • Extra diensten zoals transport en opslag van uw waardevolle bezittingen in Brussel
  • We reserveren parkeerplaatsen in uw gemeente en regelen de liftreservering in Brussel

Huis leegmaken Brussel

  • Kies voor een zorgeloze woningontruiming en inboedel opruiming in Brussel met AAB. Onze bekwame teams nemen alle zorgen uit handen en maken uw huis leeg in een handomdraai. We ruimen alles onberispelijk op, met respect voor uw bezittingen en uw woning. Ontdek onze aantrekkelijke all-in pakketten en gratis offerte.
  • AAB is uw partner in het ontruimen van woningen met een all-in service, van het zorgvuldig verwijderen van inboedel tot het aanbieden van deskundig advies over de beste manieren om uw woning te hergebruiken of te verkopen in Brussel.
  • Bij een verhuizing, overlijden of renovatie van uw pand in Brussel, kan AAB u helpen met het leegmaken van uw woning en het opruimen van uw inboedel. Wij bieden een complete service met de optie om waardevolle voorwerpen aan te kopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
  • Heeft u ondersteuning nodig bij het ontruimen van uw woning of inboedel opruiming? Bel ons op +32 489 53 62 72, mail naar chantal@aab-services.be, of gebruik het contactformulier in Brussel voor een gratis offerte.
abt-img1.jpg
abt-img1.jpg
Is uw zolder toe aan een grondige inboedel opruiming in Brussel?

Zolder leegmaken en opruimen in Brussel

De tijd is gekomen om uw huis leeg te maken in Brussel. U droomt ervan om van uw zolder een extra leefruimte te creëren, maar deze staat vol met oude, ongebruikte spullen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag met de inboedel opruiming van uw zolder in Brussel. Voor waardevolle items bieden we u de beste prijs. Ons team werkt snel en efficiënt, met jarenlange ervaring op vlak van brocante, antiek en afvalverwerking. Laat ons uw zolder leegmaken zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

Aankoop van antiek en verwijderen van overbodige spullen in Brussel

Aankoop antiek Brussel

Voor uw antiek en waardevolle zaken betalen wij cash. Dit maakt het voor u mogelijk om al de rest kosteloos te laten verwijderen. Onze ervaren medewerkers betalen u de beste prijs voor uw kostbare voorwerpen. Wij verplaatsen ons in heel België, ook in de regio Brussel. Bel ons voor een gratis prijsofferte +32 489536272

abt-img1.jpg

Contact

Contact info

© 2021 / ALL RIGHTS RESERVED