• +32 489 536272
+32 489 536272
0489536272

Huizen leegmaken Antwerpen, zolder opruimen, brocanteur, Antiek Antwerpen

Een woning volledig ontruimen in Antwerpen

Brocanteur & Woningleegmaken in Antwerpen

Onze opruimservice ontruimt woningen in Antwerpen. Voor het legen van uw huis overal in België en specifiek in Antwerpen. U hoeft enkel contact met ons op te nemen. Ons bedrijf zet bekwame en betrouwbare mensen voor u in. Voor uw waardevolle spullen bieden we de beste prijs.

Opruimen in Antwerpen

  • We maken uw woning leeg in Antwerpen binnen de kortst mogelijke tijd +32 489536272
  • Verwijderen en opruimen van alle voorwerpen die in de weg staan in Antwerpen
  • Extra diensten zoals transport en opslag van uw waardevolle bezittingen in Antwerpen
  • We reserveren parkeerplaatsen in uw gemeente en regelen de liftreservering in Antwerpen

Huis leegmaken Antwerpen

  • AAB biedt een ongeëvenaarde service voor woningontruiming en inboedel opruiming in Antwerpen. Onze toegewijde teams werken snel en grondig, met respect voor uw eigendom. We maken uw huis volledig leeg, van kelder tot zolder, en laten het schoon en opgeruimd achter. Vraag uw gratis offerte aan en laat u overtuigen.
  • Kies AAB voor een volledig beheerde woningontruiming, waarbij we elke stap van het proces met zorg en deskundigheid uitvoeren, van het initiële overleg tot de uiteindelijke oplevering in Antwerpen.
  • AAB biedt een complete oplossing voor het leegmaken van uw woning of bedrijfspand in Antwerpen, inclusief het opruimen van de inboedel, het verwijderen van meubels en het schoonmaken van het pand. Onze ervaren team werkt efficiënt en met oog voor detail.
  • Wilt u de ontruiming van uw huis of inboedel opruiming toevertrouwen aan vakbekwame professionals? Neem dan contact met ons op via +32 489 53 62 72, stuur een mail naar chantal@aab-services.be, of vul het contactformulier in Antwerpen in voor een vrijblijvende offerte.
abt-img1.jpg
abt-img1.jpg
Is uw zolder toe aan een grondige inboedel opruiming in Antwerpen?

Zolder leegmaken en opruimen in Antwerpen

De tijd is gekomen om uw huis leeg te maken in Antwerpen. U droomt ervan om van uw zolder een extra leefruimte te creëren, maar deze staat vol met oude, ongebruikte spullen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag met de inboedel opruiming van uw zolder in Antwerpen. Voor waardevolle items bieden we u de beste prijs. Ons team werkt snel en efficiënt, met jarenlange ervaring op vlak van brocante, antiek en afvalverwerking. Laat ons uw zolder leegmaken zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

Aankoop van antiek en verwijderen van overbodige spullen in Antwerpen

Aankoop antiek Antwerpen

Voor uw antiek en waardevolle zaken betalen wij cash. Dit maakt het voor u mogelijk om al de rest kosteloos te laten verwijderen. Onze ervaren medewerkers betalen u de beste prijs voor uw kostbare voorwerpen. Wij verplaatsen ons in heel België, ook in de regio Brussel. Bel ons voor een gratis prijsofferte +32 489536272

abt-img1.jpg

Contact

Contact info

© 2021 / ALL RIGHTS RESERVED